Lasītākās ziņas

piektdiena, 2010. gada 10. decembris

Spray on wear / Uzsmidzināmais apģērbs


Kādas Londonas koledžas zinātnieki Dr. Manels Torrs (Manel Torres) un Profesors Pauls Lakhams (Paul Luckham) desmit gadus strādājuši pie vielas,kas verētu aizstat ierasto apģērbu ražošanu.Radot produktu – šķidru vielu, kas ar aerosola palīdzību tiek uzpūsta tieši uz miesas, tādējādi automātiski tevi ieģērbjot, piemēram, stilīgā T-krekliņā.
   Idejas autori uzskata, ka tas pilnībā mainīs veidu, kā mēs ģērbāmies līdz šim. Pagaidām gan vēl produkts netikšot ražots vairumtirdzniecībai, taču nākotnē bundžiņa izsmidzināmā apģērba maksās aptuveni 10 angļu mārciņas (aptuveni 8,50 lati).
Interesanti arī tas, ka, piemēram, izsmidzinātu topiņu, pēc tam var viegli novilkt un tas nav paredzēts tikai vienreizējai lietošanai.

2 komentāri:

  1. jāāā interesanti, bet tas aizņem daudz wairāk laiku kā wienkārši apģērbjoties. un iedomājaties wīrieši, cik tad, ilgi jums būtu jāgaida uz siewietēm :D :D :D

    AtbildētDzēst
  2. khe bet tomēr dazi plusi tam visam ir, vienmēr apspīlets apģērbs sievietēm, staigā bez krūštura, jauni apģērbu modeļi un ja nu kas saplīst , uzsmidzini par jaunu.

    wear spray arī vīriešiem būs pieejams, vienīgais bildes un video neieliku :)

    AtbildētDzēst

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.